سب درآمد از تولید محتوا این روزها بیشتر از گذشته ترند شده و مورد توجه همگان قرار گرفته است. حتما تا بحال شنیدهاید که میگویند هر کسبوکاری برای موفقیت، نیاز به تبلیغات و برندسازی خواهد داشت! حال شاید برایتان سوال باشد که ارتباط بین تبلیغ و برندینگ با تولید محتوا چیست!؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم که تولید محتوا چاشنی تبلیغات است و آنچه سبب ترویج برند شما خواهد شد، محتوای تبلیغاتی میباشد. در این میان افرادی هم هستند که به کسب درآمد از تولید محتوا روی آورده و با مهارت و خلاقیتی که دارند، محتوایی میآفرینند که سبب رونق کسبوکار شما میشود. فلذا اگر شما هم تولید کننده محتوا هستید یا به تازگی قصد ورود به این عرصه را دارید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا بهترین روشهای کسب درآمد از این شغل را به شما عزیزان بیاموزیم.
انواع روشهای کسب درآمد از تولید محتوا
همانطور که چندی پیش بدان اشاره کردیم، یکی از بهترین روشهای کسب درآمد از اینترنت، تولید محتوا میباشد. حال برای اینکه بدانیم چطور میتوان از این طریق (به صورت حضوری یا دورکار)، درآمدی به دست آورد؛ ابتدا باید با انواع مختلف آن آشنا شویم. به طور کلی محتوا در قالبهای متنوعی طراحی و تولید میشود. از اینرو ابتدا زیرشاخههای آن را نام میبریم و در ادامه، ترفندهای کسب درآمد از تولید محتوا را آموزش خواهیم داد. مهمترین رشتههای تولید محتوا عبارتند از:
- تولید محتوا ویدئویی
- تولید محتوا تصویری
- تولید محتوا متنی
- تولید محتوا صوتی
خب حالا برویم سراغ اصل مطلب؛ یعنی فوتوفن کسب درآمد از کانتنت..!
تولید محتوا برای وبلاگ و وب سایتها
یکی از سادهترین روشهای کسب درآمد از تولید محتوا، وبلاگ و رپورتاژ نویسی و نوشتن محتوای صفحات لندینگ، محصول و… است. از مهمترین شاخصههای یک محتوای استاندارد این است که سئو شده باشد و تاثیر مثبتی بر روی ارتقا رتبه سایت بگذارد. اگر شما هم یک وبسایت دارید و دغدغهتان بهبود رتبه و ارتقا سطح آن است، ما به شما پیشنهاد میکنیم که حتما با تولید محتوای با کیفیت و استاندارد، در مدت زمان کمتری به بازدهی مطلوب دست یابید.
البته شایان ذکر است که در کنار تهیه محتوای خوب و برگزیده؛ زیبایی و کیفیت سایت هم نقش بسزایی در جذب و حفظ کاربران ایفا میکند. فلذا هر دو مورد مذکور، باید از نظر کیفی در سطح مطلوبی قرار داشته باشند، تا مخاطب در سایت دوام آورده و از خدمات شما بهرهگیری نماید. در این مسیر هم میتوانید همه جوره بر روی آرتان پایا حساب کنید.
این مجموعه همه روزه در زمینه طراحی سایت فروشگاهی، وکالتی، شرکتی، پزشکی و… در قالب وردپرس و کدنویسی؛ آماده خدمات رسانی به شما عزیزان میباشد. تنها کافیست با کارشناسان مجموعه تماس حاصل فرمایید و از طرحهای ویژه و مراحل ثبت سفارش اطلاع یابید.
فعالیت در زمینه گویندگی و تولید پادکست
کسب درآمد از محتوا با تولید پادکست یکی دیگر از روشهای راحت و بیدغدغه محسوب میشود. با این تفاوت که لازم است تا فرد در کنار کسب مهارتهای لازم در این زمینه، از یک استعداد ذاتی (خوش صدایی) نیز برخوردار باشد. در غیر اینصورت، موفقیت در این رشته چندان میسر نخواهد بود. امروزه تولید محتوا صوتی رونق بسیاری دارد و مردم در بسترهای مختلف نظیر وب سایت، شبکههای اجتماعی و… از آن استفاده میکنند.
از این رو کسبوکارهای بیشماری با بهرهگیری از آن سعی در پیشی گرفتن از رقبای خود دارند. فلذا در حال حاضر محتوای صوتی (پادکست) از بازار خوبی برخوردار است و شما میتوانید با فعالیت در این زمینه درآمد مطلوبی کسب نمایید.
ترجمه متون به زبانهای خارجی
ترجمه مقالات و مطالب به زبانهای خارجی و بالعکس، یکی دیگر از روشهای کسب درآمد از تولید محتوا میباشد. اغلب تحریریهها ترجیح میدهند برای تولید محتوا متنی از سورسهای خارجی (انگلیسی و…) بهرهگیری نمایند. از طرفی هم شما میتوانید برای وب سایت و شبکههایی که نیاز به محتوای خارجی دارند، تولید محتوا انجام دهید. مثلا مقاله به زبان انگلیسی بنویسید، یا متون پست و استوری اینستاگرام را به این زبان آمادهسازی نمایید.
بدین ترتیب یک فرصت شغلی عالی برای مترجمان و افرادی که به زبانهای خارجی علاقه دارند، در حوزه تولید محتوا فراهم میشود. در ضمن درآمد تولید محتوا متنی به زبان خارجی یا ترجمه آن، نسبت به محتوای فارسی بیشتر میباشد. شما میتوانید برای فعالیت در این زمینه، با وب سایتهای فریلنسری، کسبوکارهای آنلاین و گروههای تولید محتوا همکاری نمایید.
کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی
در حرفه کپی رایتینگ (Copywriting)، شما باید از مهارت خلق متون زیبا در راستای بیانِ اهداف یک مجموعه و مزایای استفاده از خدمات آن، برخوردار باشید. فلذا اساس کار کپی رایتینگ، هنر زیبا نویسی است. کسی که این تخصص را داشته باشد، امکان کسب درآمد از تولید محتوا (در بستر اینترنت یا به صورت حضوری) را خواهد داشت.
محوریت اصلی متن تبلیغاتی، فروش و بازاریابی است و با هدف جذب مخاطب تولید میشود. اغلب افراد برای معرفی کسبوکار خود و برندینگ، به سراغ کپی رایترها میروند. معمولا تعرفه تبلیغ نویسی نسبت به تولید محتوای بلاگ و رپورتاژ و… بیشتر است زیرا باید هدفمندتر نوشته شود. مطالعه زیاد، شرکت در وبینار و دورههای آموزشی و… میتواند شما را برای پیشرفت و توسعه در این زمینه یاری نماید.
کسب درآمد از تولید محتوا در شبکههای اجتماعی
در شبکههای اجتماعی علاوه بر محتوای متنی و صوتی، به تولید محتوای ویدئویی و تصویری هم نیاز است. در حال حاضر تیک تاک، اینستاگرام، توییتر و… یک بستر مطلوب برای تولید محتوای بصری هدفمند و تبلیغاتی به شمار میروند. به همین خاطر برخی از کسبوکارها برای جلب توجه مخاطبان و حفظ آنها از محتواهای تصویری کمک میگیرند.
در همین راستا، اغلب افرادی که صاحب کسبوکاری هستند اما مهارتی در حوزه تولید محتواهای تصویری ندارند، ترجیح میدهند که این کار را برون سپاری کنند. فلذا فرصت برای هنرمندانی که در این زمینه فعالیت دارند، فراهم میگردد. بدین ترتیب، شما نیز میتوانید با صاحبین مشاغل فضای مجازی نظیر اینفلوئنسرها همکاری کرده و با تولید و انتشار فیلم و تصاویر مرتبط، به کسب درامد برسید.
جمعبندی
در این مطلب راجع به روشهای کسب درآمد از تولید محتوا صحبت کردیم و دانستیم که این رشته زیر شاخههای متنوعی دارد و لازمه فعالیت در هر کدام، کسب مهارت و تجربه کافی میباشد. امیدواریم نهایت سود را از مطالعه این مقاله برده و به پاسخ سوالاتی که در ذهن خود داشتید، برسید. با این حال اگر همچنان نظر یا پرسشی در این باره دارید، حتما در بخش نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید تا در اسرع وقت بدان پاسخ دهیم. از اینکه تا پایان همراه ما بودید، متشکریم.