نماد سایت آرتان پایا

کسب درآمد از اینترنت با پشتیبانی سایت | انواع پشتیبانی سایت

کسب درآمد از سایت

کسب درآمد از سایت

کسب درآمد از اینترنت با پشتیبانی سایت در سال‌های اخیر به یکی از مشاغل ریموت محبوب و پردرآمد در بین متخصصین این حوزه بدل شده است. به طبع پس از اینکه کار طراحی سایت به اتمام رسید، نوبت آن است تا فردی مسئولیت پشتیبانی و رسیدگی به ریزه کاری‌ها را بر عهده بگیرد. در کل پشتیبانی یک سایت به بخش‌های مختلفی مربوط شده و برحسب توانایی‌های فردی که این سمت شغلی را عهده دار می‌شود، تعیین می‌گردد که به کدام یک از کارها رسیدگی نماید. فلذا اگر شما هم قصد ورود به این حرفه را دارید، پیشنهاد می‌کنیم که در این مقاله همراه ما باشید تا به بررسی روش‌های کسب درآمد از اینترنت با پشتیبانی سایت بپردازیم.

پشتیبان سایت کیست؟

پیش از اینکه بخواهیم روش‌های کسب درآمد از اینترنت با پشتیبانی سایت را بررسی کنیم، بهتر است راجع به شخصی که این سِمَت را از آن خود می‌کند، بیشتر بدانیم و ببینیم که این فرد باید چه توانایی و مسئولیت‌هایی داشته باشد!؟ به طور کلی پشتیبان سایت یا به عبارتی، وبمستر کسی است که وظیفه مراقبت و نگهداری از سایت را بر عهده دارد.

پشتیبانی سایت شامل 4 بخش مجزا می‌باشد و یک فرد مهارت هر کدام از این بخش‌ها را داشته باشد، می‌تواند مسئولیت آن را برعهده بگیرد. به یاد داشته باشید که نقش یک وبمستر بسیار مهم و حساس بوده و تاثیر بسیار زیادی بر کسب رتبه سایت در گوگل دارد. خب در ادامه نوبت آن است تا با وظایف وبمستران نیز آشنا شویم.

یک وبمستر چه وظایفی برعهده دارد؟

همانطور که چندی پیش بدان اشاره کردیم،‌ وبمستر وظیفه نگهداری و مراقبت از سایت را برعهده دارد. فلذا در قدم اول باید صحت سرورهای وب را بررسی نماید. سپس به بخش‌های مختلف سایت سر زده و ایرادات فنی و هر نقص دیگری که دارد را تشخیص دهد. سپس به مرور سایت را بهینه سازی کرده و ایرادات مذکور را برطرف نماید. برخی از مهم‌ترین وظایف وبمستر در این حوزه عبارتند از:

در ادامه همراه ما باشید تا شما را با ۴ شاخه اصلی از وظایف یک پشتیبان سایت آشنا کنیم.

پشتیبان محتوای سایت

یکی از روش‌های کسب درآمد از اینترنت با پشتیبانی سایت، مربوط به بخش محتوای وب می‌باشد. شما می‌توانید مسئولیت درج و به روزرسانی محتواهای سایت را برعهده بگیرید و بخشی از سئوی سایت که مربوط به محتوا می‌شود را نیز انجام دهید. در این صورت کارهای شما در رسیدگی به محتواهای سایت، تهیه نقشه محتوایی و به روزرسانی و ویرایش آن خلاصه می‌شود.

بیشتر بخوانید

پشتیبان فنی سایت

اگر می‌خواهید پشتیبانی بخش فنی سایت را بر عهده بگیرید، باید تمام جوانب فنی سایت را به درستی بررسی و نواقص آن را برطرف کنید. فلذا مهم‌ترین مسئولیت‌های پشتیبان فنی سایت عبارتند از:

پشتیبان گرافیکی و طراحی

از جمله جذاب‌ترین روش‌های کسب درآمد از اینترنت با پشتیبانی سایت، مربوط به بخش گرافیکی و طراحی آن است. این شخص وظیفه دارد که جلوه‌های بصری و گرافیکی سایت را به نحو احسن طراحی و اجرا کند، تا سبب ماندگاری برند و حفظ محبوبیت آن در بین مشتریان شود. فلذا تا اینجای کار فهمیدیم که افزایش کیفیت محتوا و جلوه‌های بصری و گرافیکی در سایت، سبب افزایش بازدید و ترافیک آن خواهد شد.

حال شاید برایتان سوال باشد که وظایف اصلی یک پیشتیبان سایت چیست؟! در پاسخ بدین پرسش باید بگوییم که یک پشتیبان گرافیکی و طراحی سایت، باید تصاویر زیبا و جلوه‌های بصری جذابی خلق نماید. در کنار آن، به آپدیت بنرها بپردازید و خبرها را کنترل نماید.

پشتیبان سئوی سایت

مهم‌ترین بخش از پشتیبانی سایت مربوط به سئوی آن است. همچنین از میان تمام روش‌های کسب درآمد از اینترنت با پشتیبانی سایت که نام بردیم، بخش سئو گاها درآمد بیشتری دارد. در ضمن چندان فرقی ندارد که سایت شما در چه زمینه‌ای طراح شده باشد، در هر صورت نیاز به سئو و بهینه سازی خواهد داشت.

سئوی اصولی به شما کمک می‌کند تا در میان رقبا رتبه بهتری بگیرید. همچنین روزبه‌روز پیشرفت کرده و به صفحات اول گوگل صعود کنید. مهم‌ترین وظایف پشتیبان سئوی سایت به شرح زیر است:

پشتیبانی براساس انواع سایت‌های مختلف

در این قسمت از مقاله کسب درآمد از اینترنت با پشتیبانی سایت، قصد داریم وب‌سایت‌های مختلفی را که نیاز به وبمستر دارند، معرفی کنیم.

سایت فروشگاهی

سایت‌های فروشگاهی از جمله رایج‌ترین وبسایت‌هایی هستند که حتما نیاز به یک یا چند پشتیبان دارند. در این نوع سایت‌ها نیاز به رفع مشکلات فنی، به روزرسانی محصولات، درج محصولات، بارگذاری محتوا و… می‌باشد. فروشگاه‌ها انواع مختلفی دارند و هر یک با توجه به ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، ممکن است اقتضای متفاوتی داشته باشد. نیاز این گونه سایت‌ها عموما مربوط به بخش درج و به روزرسانی محصولات می‌شود.

بیشتر بخوانید

سایت شرکتی

سایت شرکتی هم مانند سایت فروشگاهی نیاز به درج محتوا، به‌روز رسانی صفحات و رفع نواقص فنی خواهد داشت. در این میان، با توجه به اینکه نوع این کسب‌وکار با سایر مشاغل کمی متفاوت است، وظایف پشتیبان هم اندکی متمایز می‌باشد. این تفاوت نیز بسته به حوزه فعالیتی آن شرکت، متغیر خواهد بود. با این وجود بخش عمده نیازهای یک سایت شرکتی، مربوط به به روز رسانی و بارگذاری محتوا می‌باشد.

سایت شخصی

سایت‌های شخصی عموما هزینه کمتری نسبت به سایر وبسایت‌ها دارند. در اینگونه سایت‌ها بخش سنگین مسئولیت برعهده پشتیبان سئو و محتوا خواهد بود. زیرا مهم‌ترین راهکار جهت رشد و توسعه این سایت و بهبود رتبه آن؛ تولید محتوای باکیفیت است. بدین منظور تولید محتوا در جهت اخبار روز هم می‌تواند در رشد سریع‌تر آن موثر واقع شود. ضمنا سلیقه مخاطبان نیز در اولویت می‌باشد.

سایت مجله‌ای

سایت مجله‌ای یک بستر محتوا محور دارد. به همین خاطر نیاز به یک تیم پشتیبانی محتوای قدرتمند خواهد داشت. در وهله اول باید محتوا به صورت مستمر تولید و بارگذاری شود. ضمنا خرید یک هاستینگ قوی سبب کاهش میزان مشکلات فنی می‌شود، زیرا این قبیل سایت‌ها معمولا ترافیک و بازدید بالایی دارند.

جمع‌بندی

در این مقاله به بررسی روش‌های کسب درآمد از اینترنت با پشتیبانی سایت پرداختیم و انواع وظایف وبمستران و سایت‌هایی که نیاز به پشتیبان دارند را معرفی کردیم. اگر سوالی در این باره دارید، حتما در بخش کامنت‌ها مطرح کنید. امیدواریم مطالعه این مقاله برای شما عزیزان مفید واقع شود. از اینکه تا پایان همراه ما بودید، سپاسگزاریم.

خروج از نسخه موبایل